Venda de Roba esportiva

 

Benvolgudes famílies,

 

Des de la junta de l'AMPA us volem informar de les novetats previstes per al curs vinent en referència a la roba esportiva: 

 

Hem canviat l'empresa que fabrica els xandalls i a partir d'ara els podreu adquirir en la botiga Calicot de Terrassa.

 

El disseny del xandall es manté, però el que sí que canviarà és la qualitat del teixit. Hem apostat per una qualitat superior a un preu molt similar i a més, disposareu de la roba esportiva durant tot el curs. 

 

Per facilitar aquest canvi, i de forma excepcional, gestionarem la primera comanda perquè al setembre la pugueu recollir a l'escola. 

 

Les famílies que estiguin interessades a fer aquesta reserva poden fer arribar la seva comanda a través del formulari que trobareu a peu de text. 
Perquè la reserva sigui efectiva s'ha de fer l'ingrés (al núm. de compte proporcionat) per l'import total de la comanda amb la referència que us donarem un cop rebem la comanda. Les comandes es poden fer fins al dia 30 de setembre.

Formulari de reserva

 

Preus Roba Esportiva 2020-2021

Localització botiga física

Aquí teniu la localització de la botiga Calicot a la que us haureu de dirigir a partir de setembre per adquirir la roba esportiva. 

També us informem que disposem d'un petit estoc dels anteriors xandalls (tant del curs passat, com dels del curs 2017-18) que podeu adquirir a un preu rebaixat. Aquest estoc és el que teniu al quadre i les reserves seran efectuades per correu electrònic adreçat a l'AMPA i posterior ingrés de l'import al número de compte de l'AMPA en un termini màxim de 3 dies per tenir dret a la reserva.

Estoc xandalls - ESTOC (1).pdf
Documento Adobe Acrobat [28.6 KB]

Fer-se socis de l'AMPA Rosella           (feu click a sota)

Calendari curs escolar 2019 2020
Calendari Curs Escolar 2019 2020.jpeg
Imagen JPG [2.1 MB]
Avís Legal.pdf
Documento Adobe Acrobat [47.5 KB]